|
|
#21 |
|
|
با سلام خدمت شما گاد فادر عزیز برنامه free internet tv اخرین ورژن رو می خواستم البته کرک شدشو چون بدون کرک و ترال این برنامه بعد از 5 دقیقه قطع میشود
با تشکر فراوان |
|
|
|
| تعداد 8 کاربر از mojim عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#22 |
|
|
خب خیلی بهتر شد
لطفا پاسخ این سوالم رو بدید: 1-اگه بخوام یه Domain جدید به سایتم اضافه کنم چطوریه؟(آدرس سایتم تو امضامه) فرضا یه دامنه جدید ir. تهیه کردم. 2-لطفا رشته تحصیلیتون رو هم بگید تا سوالاتمون رو هدفمند تر بپرسیم (اگه خواستید) ذهن من پر است از سوالات مربوط به شبکه و برنامه نویسی و کسی هم تا حالا نتونسته کمکم کنه ممنون میشم به سوالات من پاسخ بدین |
|
|
|
| تعداد 7 کاربر از R.E.Z.A عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#23 |
|
|
[برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] دستت درد نکنه....امشب میشینم دانلود میکنم و امیدوارم بتونم با این اینترنت بدرد نخور شاتل دانلودش کنم
|
|
| تعداد 4 کاربر از Aku عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#24 |
|
|
|
|
|
|
| تعداد 5 کاربر از GodFather عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#25 | |
|
|
نقل قول:
چنان چه دامنه شما شامل پنل مديريت مي باشد . بايد به بخش مديريت Dns مراجعه كرده و dns هاي هاستينگي كه ازش هاست داريد را set ميكنيد . بعد از گذشت چند ساعت به پنل مديريت سايت خود يا cpanel رفته و در بخش park Domain دامنه خود را همراه با پوسنش اضافه كرده . چنان چه مراجل را با موفقيت انجام داده باشيد . دامنه مورد نظر شما چند دقيقه بعد از پارك كردن . به هاست شما متصل مي شود. موفق باشيد اگه دومین رو از هون هاتی که ازش استفاده می کنی گرفته باشی خودشون باید این کار رو به صورت رایگان واست انجام بدن و فقط هزینه دومین رو ازت گیرن . |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
شما باید سایتتون را در IIS ایجاد نمایید .
از Web Sites \ New Web Site ... سایت خود را ایجاد نمایید یک Wizard هست که یک سری اطلاعات رو باید بنویسید بخش مهمش اینه که در قسمت Http Header اسم سایت مجازی رو بنویسید . مثلا : حالا یه کلک کوچولو هم برای دامین می زنیم . در اینترنت اکسپلورر به قسمت زیر رفته : حال در قسمت Proxy Server تغییرات زیر را اعمال کنید : گزینه ی Use a proxy Server .... را فعال کنید در قسمت Address این آی پی را تایپ کنید : 127.0.0.1 در قسمت Port هم بنویسید : 80 به همین سادگی ولی این راه برای کسانی خوبه که پروکسی سرور در شبکه ندارند و یا حتی شبکه ندارند چون برای دامین مشکل ساز هست . راه دیگری هم داره که دامین خیلی توپ میسازه و نیاز به پروکسی سرور و کلک نداره . MySite.com Tools\Internet Options\Connections\Lan Settings |
|
|
|
| تعداد 5 کاربر از GodFather عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#27 | |
|
|
نقل قول:
![]() Internet TV « دیدن شبکه های ماهواره ای از روی اینترنت !! » Free Internet TV نرم افزاری است که با آن میتوانید حدود 700کانال ماهواره ای یا بیشتر را، از طریق اینترنت تماشا کنید !! کانالهایی از سرار دنیا که به صورت زنده پخش میشوند !! برای مشاهده کانالها، شما هیچ احتیاجی به کارت تیونر برای کامپیوترتان ندارید، تنها نرم افزارهای مورد نیاز این برنامه همان Windows Media Player و برای بعضی دیگر از فرمتهای ویدئویی نرم افزار Real Player ؛ است. این نرم افزار برای مودم های 56KB هم کار میکند و بودن هیچ مشکلی می توانید از آن استفاده نمایید. ولی اگر از اینترنت های پر سرعت مثل DSL/ADSL استفاده کنید، کیفیت تصویر و صدا را به صورت عالی دریافت خواهید کرد !!! همچنین می توانید تصویر را به صورت تمام صفحه ای مشاهده کنید ( به کمک هر نوع مودم ! ) در مورد کرک: بعد از کرک نرم افزار را اجرا کرده و به تذکرها و Error ها توجهی نکنید؛ چرا که کاملا کرک شده است !! [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] name: P30RooT serial: TVPS1-11286-C61F8-B5788-C8549 |
|
|
|
|
| تعداد 12 کاربر از GodFather عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#28 |
|
|
سلام بر GodFather عزیزم
چه کا مکنی عزیز؟ برای تبریک روز معلو یک سری نوشته میخوام , یک چیزی حدود 5 الی 10 خط میخوام به صورت معرق در بیارم بدم به معلم نقاشیم اگر عکس از متن نوشته های روز معلم داری که به صورت عکسهای عاشقانهست رو هم بده ببینم چی میشه برات آرزوی موفقیتهای روز افزون میکنم راستی اگر متن کتاب نبرد من و یا کتاب رایش سوم رو هم پیدا کردی و یا کتابهایی در مورد هیتلر بود برام بذار و اینکه باز هم برایت آرزوی موفقیت میکنم خسته نباشی |
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
مرسی a04
امشب حتما بیدار میمونم دانلودشون کنم....
|
|
|
|
#30 |
|
|
سلام ،
از بازگشت مجدد شما به سایت خوشحالم. موفق باشید.
سلام به دوستان عزیزم از این که سعادت دیدن شما را همچون سابق نخواهم داشت متاسفم. آروزی موفقیت را براتون دارم ، در پناه حق ... [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] ••• [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ][برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] ••• [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] ••• [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] •••[برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|