|
|
#131 |
|
|
|
|
|
|
| تعداد 3 کاربر از ali-6000 عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#132 |
|
|
سلام.
ابتدا باید یک کابل فلش داشته باشید و به ادرس های زیر بروید و مطالعه کنید و انجام دهید. بازم میکم سعی کنید به یک فرد ماهر بدهید. [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ]
|
| تعداد 3 کاربر از jeneral emran عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#133 |
|
|
با تشکر فراوان دانا h
|
|
|
|
| تعداد 3 کاربر از daana عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#134 |
|
|
|
|
|
|
| تعداد 5 کاربر از ali-6000 عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#135 |
|
|
سلام من ريسيوراستارست usb230xدارم اين دستگاه دوتا النبي رو بيشتر نمي شناسه يعني النبي سوم رو جستجو ميكنم كانالهاي اروپا رو پيدا ميكنه.(سويچردرست تعريف شده) تمام اجزاي جانبي ماهواره (النبي:سويچرو.....)را عوض كرم نشد.خيالتونو راحت كنم كه با يه دستگاه ديگه امتحان كردم همه چي درست بود. پس دستگاه ايراد داره من اخرين پچ ريختم باز هم درست نشد.چي كار بايد بكنم.لطفا كمكم كنيدواگه ميشه توضيحاتون وچيزهاي مورد نيازرا كامل برام بزاريد چون من زياد وارد نيستم. پيشتر ا زراهنماي شما كمال تشكر را دارم. |
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از robrt عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#136 |
|
|
سلام متاسفانه من دستگاه sr-x95usb را اشتباه با پچ sr-x90cu آپگرید کردم رسیور خاموش شد و فقط چراغ قرمز پنل آن روشن میشود آیا راهی برای تعمیرش هست یا نه؟ سپاس
|
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از Benefit69 عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#137 | |
|
|
نقل قول:
یعنی در setting دستگاه وقتی اینیستال می خواهی بکنی 2 تا ال ان بی بیشتر نیست؟ اگه رو auto هست باید تعریف کنی چون بعضی وقتا فرکانس ها مشترک و قاطی می کنه |
|
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از shayan.active عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#138 |
|
|
دو سه دفعه از پشت خاموش روشن کن اگه امد بالا پچ خودشه بزن یا به کامپیتور وصل کن پچ بزن با لودر اگه نشد باید فلش کنی
|
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از shayan.active عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#139 | |
|
|
نقل قول:
با سلام دوست عزیز ایراد در تعریف سوییچ به رسیوره شما باید از لیست چیده شده کانال که در بخش هست و بخوبی چیده شده . دارای 8 ماهواره هست استفاده کنی ماهوارهای اضافی رو پاک کن در قسمت تنظیم انتن سوییچ رو معرفی کن همانند لیست چیده شده. مشکلت حل میشه |
|
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از ali-6000 عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#140 |
|
|
سلام من ريسيوراستارست usb230xدارم اين دستگاه دوتا النبي رو بيشتر نمي شناسه يعني النبي سوم رو جستجو ميكنم كانالهاي اروپا رو پيدا ميكنه.(سويچردرست تعريف شده) تمام اجزاي جانبي ماهواره (النبي:سويچرو.....)را عوض كرم نشد.خيالتونو راحت كنم كه با يه دستگاه ديگه امتحان كردم همه چي درست بود. پس دستگاه ايراد داره من اخرين پچ ريختم باز هم درست نشد.چي كار بايد بكنم.لطفا كمكم كنيدواگه ميشه توضيحاتون وچيزهاي مورد نيازرا كامل برام بزاريد چون من زياد وارد نيستم. پيشتر ا زراهنماي شما كمال تشكر را دارم. |
|
|
|
| کاربر روبرو از robrt عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|