|
|
#661 | |
|
|
نقل قول:
دوست عزیز هیچ راه دیگه ای نداره مگر اینکه چشمی از پشت بام نگاه کنید و ببینید پورتهای سوییچ به کدوم دیشها رفته اند. |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از R.E.Z.A عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#662 | |
|
|
نقل قول:
احتمال دارد مشکل از کارت باشه یا باید ورژن setup4pc را عوض کنم؟ |
|
|
|
|
|
|
#663 | |
|
|
نقل قول:
از نسخه های مختلف تونر استفاده کن ببین جواب میده یا نه |
|
|
|
|
|
|
#664 |
|
|
با سلام
کارت من (skystar2 2.8A ) . از موقعی که منفی و مثبت کابل ال ان بی به هم خورد کارتم دیگه کار نکرد . الان سیگنال میده . موقع جستجو هیچی پیدا نمیکنه . هیچ کانالی هم نشون نمیده . قبل از این هیچ مشکلی نداشت به خوبی کار میکرد . لطفا راهنمایی کنید . با تشکر |
|
|
|
| کاربر روبرو از FRD22 عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#665 |
|
|
سلام
اقا من یه کارت skystar 2 دارم می خواستم ببینم میشه برای اتصال سیم LNB به کارت مسقیم از LNB استفاده نکنم . چون من یه رسیور starsat x30 دارم و یه سیم از LNBبهش خورده ,می خواستم ببینم میشه از فیش دیگه پشت رسیور یه سیم به کارت dvb وصل کنم |
|
|
|
| کاربر روبرو از shaylo عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#666 | |
|
|
نقل قول:
ارتباط دادم ولی در مورد dvb نمی دونم ولی این کار رو نکنی بهتره چون احتمال داره به تیونر dvb اسیب برسونه چون تیونرهای موجوددر dvbنسبت به رسیور ضعیف هست ..... |
|
|
|
|
|
|
#667 | |
|
|
نقل قول:
من هم همین کار را کردم یعنی از loop رسیور برای dvb استفاده میکنم ولی مشکلی که پیش اومد به مرور زمان از قدرت سیگنال کاسته شد (lnb ضعیف شد )(احتمال میدم مشکل از همین کار باشد ) ولی تا حالا مشکلی برای تیونر بوجود نیامده است. |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از telmak عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#668 | |
|
|
نقل قول:
علتش تغییر ولتاژ کاری که هنگام تغییر کانال هست منظورم ورتیکال و هوریزانتال هست.... |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از ORANUS عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#669 |
|
|
دوست من در یک رسیور امتحان کن اگه جواب نداد lnb سوخته ....
|
|
|
|
| کاربر روبرو از ORANUS عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#670 |
|
|
با سلام
کارت dvb من skystar 2.8 است و موقع تماشای کانالها با برنامه هایی مثل progdvb و DVBViewer تصویر ندارم و فقط صدای کانالها می آید و همچنین پیام can not create video renderer را می دهد می خواستم بدونم چطوری این مشکل برطرف می شود |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|