|
|
#31 |
|
|
مبارک باشه رصا جون تبریک میگم بهت امیدوارم همیشه موفق باشی
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
|
به به به
؛ چه عجب سراغی از ما گرفتی گادی عزیز، پسر خیلی وقته منتظرتم، هنوز IRIB 2 هستی؟ در ضمن رو نت بمون که کارت دارم.![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#33 | |
|
|
نقل قول:
اگه من مبصر بشم با انگشت میزنم به چشه هر کی که تاپیک کارای زن و شووری بذاره. عین ا... کوفتی رو هم بلک لیست میکنم.![]() |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
|
سلام رضا چطوری حاجی؟!!!
آقا منم بهت تبریک میگم هر چند دیر میگم اما مزش که از بین نمیره درسته؟ ![]() تبریـــــــــــــــــــــ ـــــک
|
|
|
|
#35 |
|
|
ممنونم سعید جان، نا آقا چرا مزش از بین بره؟! خیلی هم خوشمزه تر و جا افتاده تر شده، بهرحال خیلی خیلی ازت ممنونم و منم برات بهترینها رو آرزو میکنم.
|
|
|
|
#36 |
|
|
سلام رضا جان من جا موندم شرمنده دير شد ( در جريان هستي)
بهت تبريك مي گم هميشه برات آرزوي سلامتي وموفقيت دارم قربونت رضا عزيز يه قلب كوچيك پر محبت براي رضا گل![]() |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
|
نقل قول:
در جریان اموراتت هستم و میدونم و توقع بیجا ندارم.![]() بعدشم، قلب کوچیک چیه؟!!!!!! نمیشناسمش!!! اون قلبی که من میشناسم و از تو سراغ دارم خیلی بزرگه ![]()
|
|
|
|
|
#39 | |
|
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
|
شاد بودن هنر است شاد کردن هنری والاتر لیک هرگز نپسندیم به خویش که چو یک شکلک بی خان بی خبر از همه خندان باشیم بی غمی عیب بزرگی که دور از وا باد
تبریک وتهنیت بنده ناچیزم پذیرا باشید آقا انشالله قهرمان بشی بری تیم ملی ![]()
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|