|
|
#351 | |
|
|
نقل قول:
اگر از ورود شما به سایت جلوگیری شده پس چطور تونستید وارد سایت بشوید و این پست را ارسال کنید ؟ مشکل شما با کدام بخش از سایت میباشد ؟ منتظرم
|
|
|
|
#353 | |
|
|
نقل قول:
دوست عزیز اشتراک شما فعال شده و همینک شما کاربر ممتاز سایت هستید موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#354 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#355 | |
|
|
نقل قول:
سلام این لینک در بخش کاربران دائم یا همون ممتاز میباشد
|
|
| تعداد 2 کاربر از KING عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#356 |
|
|
با سلام.
آقای محترم من 19/03/89 مبلغ5000 تومان ریختم به حسابتون و چند بار هم پیغام براتون گذاشتم ولی از طرف شما جوابی مبنی بر اینکه اشتراکم Acctive شده باشه دریافت نکردم. الان هم سریعا به یه سری از اطلاعات توی سایت احتیاج دارم,لطفا سریعا پیگیری کنید. در بخش vpn و موبایل نمیتونم دانلود کنم. مجددا شماره فیش رو براتون می فرستم. |
|
|
|
|
|
#357 |
|
|
سلام دوست عزیز
اگر دقت کرده باشید نام کاربری شما به رنگ ابی است یعنی کاربر اشتراکی هستید در مورد مشکلات دانلود شما که در بخش vpn هم اعلام کردید مربوط به سیستم شما میشود ، با چه دانلودری دانلود میکنید ؟ در مورد دسترسی هم به هر بخش که دسترسی ندارید لینکش را ارسال کنید تا چک کنم ممنون و منتظرم
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|