|
|
#211 |
|
|
دوست عزیز من هم الان چند روزه مشکل دارم ولی قبلا اینطوری نبود
نه ویندوز عوض کردم و نه کار دیگه ای کردم ولی نمی تونم دیگه کانکت شم چی کار کنم؟ |
|
|
|
|
|
#212 |
|
|
سلام
شاید اکانتتون تموم شده یوزر و پسوردتون رو برام پیغام خصوصی کنید
[برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] ![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] |
|
|
|
|
|
#214 | |
|
|
نقل قول:
یوزر و پسورد خود را برای من ارسال کنید تا چک کنم
[برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] ![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از تایسون عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#215 |
|
|
سلام دوست عزيز
نبايد مشكلي داشته باشيد من هم دارم استفاده ميكنم الان دوباره چك كنيد ببينيد درست شده
|
| کاربر روبرو از KING عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#216 |
|
|
سلام
با vpn چه سرعتي مي تونيم از اينترنت انتظار داشته باشيم . آيا سرعت دريافت وارسال بالا خواهد رفت؟ ![]() |
|
|
|
|
|
#217 |
|
|
سلام اگه از vpn استفاده كنم هزينه اتصال به سرور رو ميندازه يعني به اون كشوروصل ميشم هزينه تلفن برام مياد ممنون
|
|
|
|
|
|
#218 | ||
|
|
نقل قول:
با vpn سرعتتان بيشتر و حتي كمتر نميشود ولي بازديد از تمامي سايتها راحت تر است با vpnاز محدوديتها راحت ميشويد نقل قول:
با vpn هزينه اي نداريد و حتي از اسكايپ هم ميتونيد به راحتي براي ارتباط استفاده كنيد وقتي به انترنت متصل شديد vpn را هم كانكت ميكنيد و vpn فقط اي پي شما را تغيير داده و به راحتي در اينترنت گشت و گذار ميكنيد
|
|
| کاربر روبرو از KING عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|