|
|
#311 |
|
|
سلام من حق اشتراکم پرداخت کرده بودم میختم بدونم هنوز اعتبار داره یا نه
|
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از kamibil عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#312 | |
|
|
نقل قول:
بله هنوز داره
|
|
| تعداد 5 کاربر از KING عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده اند : |
|
|
#313 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#314 | |
|
|
نقل قول:
شما جزء افرادی هستید که اشتراک سالیه دارید (مبلغ واریزی 5 هزار تومان)
[برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] ![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از تایسون عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#315 | |
|
|
نقل قول:
سلام دستت درد نکنه از راهنمای که کردی میشه من 5000 دیگه بریزم با اون یکی 5000 که از قبل واریز کردم به حسابتون که که کاربر دائمی بشم یا نه a47a47a47a47a47a47a47a47a47a47a47a47a47 |
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
|
من اشتراکم پرداخت کردم اما بازم حق download ندارم رسیدگی کنید لطفا////a20a22a41
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
|
با سلام خدمت شما من در تاریخ 88/12/26مبلغ اشتراک خود را پرداختم وهمان روز اعلام کردم ایا اشتراک بنده فعال شده است یا از یک هفته رایگان عیدی سایت استفاده می کنم.
|
|
|
|
|
|
#318 | |
|
|
نقل قول:
اشتراک شما فعال شده و امتیاز کاربران اشراکی را دارید
[برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] ![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [برای دیدن ادامه مطلب و یا لینکها باید ثبت نام کنید. ] |
|
|
|
|
|
|
#319 | |
|
|
نقل قول:
اشتراک شما فعال شده و هیچ مشکلی ندارید
|
|
|
|
|
|
#320 |
|
|
نقل قول:
|
|