|
|
#31 |
|
|
سلام خسه نباشید من کار صدا این مدلو میخاستم باتشکر Multimedia Audio Controller
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
|
نقل قول:
سلام دوست عزیز این مدل کارت نیست.این همون منویی هست که تو قسمت properties سیستمتون میاد. مدل کارت صدا رو یا باید خودتون بدونید و یا از روی خود کارت(معمولا پشتش) متوجه بشید اگه کارت صوتیتون Onboard هست مدل دقیق مادربروردتونو بگید تا لینک مستقیم دانلود کارت صوتیتونو بدم موفق باشید |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از R.E.Z.A عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#33 | |
|
|
نقل قول:
سلام اسم کارت صدام اگر درست باشه p4 titan کامپیوترم از مدلهای قدیمیه مال 9سال پیشتره ممنون میشم درایوشو برام بزارید |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
|
نقل قول:
سلام مدل کارت صدام p4 titan است اگه درست گفته باشم کامپیوترم مدل قدمیه مال 9 پیشتره |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
|
نقل قول:
سلام اینم لینک صفحه دانلود: فقط طبق عکس روی گزینه مشخص شده کلیک کنید |
|
|
|
|
| کاربر روبرو از R.E.Z.A عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#36 |
|
|
سلام.من یه کارت دی وی بی میخواستم,تا حالا که هر چی تحقیق کردم کسی جی باکس رو که جز تبلیغ شما بوده تائید نکرده اگه میشه یه لطفی کنین و زودتر یه راهنمایی برای خرید مدل خوب و با قیمت مناسب کنین.
سپاسگذار |
|
|
|
| کاربر روبرو از siya_paul عزیز به دلیل ارسال این پست مفید تشکر کرده است: |
|
|
#37 | |
|
|
نقل قول:
دوست عزیز جیباکس نیست.کیوباکسه. الان کارتهای کیوباکس 8920 ها رو بورس هستند و قیمتهی نسبتا مناسبی هم دارند موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
|
با سلام به همه اساتید من مشکل صدا دارم که از این قرار است که وقتی صدای کامپیوترم را نصب می کنم نصب هم می شود ولی صدا از اسپیکر بیرون نمی اید مادر بورد من هم foxcon 690g amd است و جدیدترین درایور صدا هم روش نصب کردم باز هم همین مشکل را دارم از اساتید می خواهم منو راهنمایی کنید ومدل کارت صدا همRealtek High Definition Audio
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
|
نقل قول:
موقع بوت شدن ویندوز آیکون صدا در تسک بار(پایین سمت راست) دیده میشه یا نه؟ از کنترل پنل قسمت Sound and AudioDeviscesببینید کلیدهای ولوم فعال هستند یا نه اگه فعال باشند پس مشکل از ویندوز و کارتتون نیست.باید اسپیکرهاتون رو چک کنید |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
|
با سلام اقا رضا مشکل از اسپیکر هم نیست اون رو تست کردم با یه کامپیوتر دیگه اسپیکر هم جواب داد درست است همه کلید ها هم تو کنترل پانل فعال هستند وایکون صدا هم کنار تسک بار هم دیده می شود
لطفا راهنماییم کنید |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|